Fri frakt vid köp över 1.000 kr

OM CLARA FINA 

Företaget drivs av Clara Fina Frisk
- en tjugosjuårig kreatör från Skåne.

I sin ateljé i Gamlestaden i Göteborg, designar och tillverkar hon superlätta statement-örhängen, som verkligen kräver sin omgivning på uppmärksamhet!

                                       

Örhängena är färgstarka, stora och inget par är det andra helt likt då all tillverkning av örhängena i polymerlera sker för hand – från färgblandningar, till mönster och former. Örhängena i akryl tillverkas i små upplagor av marmorerade akrylmaterial som gör att varje örhänge får en unik mönstring. Varje del i alla örhängen sätts samman en del i taget – för hand av Clara Fina. 

Med inspiration från textil, natur, arkitektur och personer i sin omgivning, skapar Clara Fina små skulpturer och konstverk att pryda öronen med. Alla örhängen är tillverkade av polymerlera med metalldelar i nickelsäkert stål, samt av plexiglas i akryl. Dessa material är tåliga, men örhängena bör trots det hanteras varsamt, som de konstverk de är! Både polymerlera och akryl är oerhört lätta material som gör att du kan bära stora statement-örhängen hela dagen, varje dag!