Clara Fina letar efter nya återförsäljare

Örhängena från Clara Fina tillverkas för hand i små upplagor och är verkligen den perfekta pricken över i till vilken look som helst, oavsett om du ska till jobbet eller på gala. Vi letar efter återförsäljare som speglar vårt varumärke. Unika, gärna fysiska butiker med exklusiv, men inbjudande känsla. 


WAY Gallery Shop har ett brett utbud av produkter, med allt från konst, till smycken och inredning. Hos WAY kan du köpa ett urval av Clara Finas örhängen både online och på plats i galleriet. 

Klicka på bilden för att komma till butiken. 

Clara Fina är tillbaka hos WOS! Den nya kollektionen släpptes i Göteborgsbutiken den 2/5! Ett fåtal noga utvalda modeller kommer säljas i alla wos butiker i Stockholm och Göteborg, samt online i WOS webbshop.

Klicka på bilden för att komma till butiken.

Nu finns utvalda modeller ur Clara Finas sortiment att köpa i en fysisk shop på två Lynk & Co klubbar!
Du hittar örhängena i klubbarna i Amsterdam och Berlin. 

Klicka på bilden för att komma till butiken


Hos Jumperfabriken hittar du två modeller av Clara Fina örhängen som passar perfekt med deras tidlösa plagg! Jumperfabriken är ett företag grundat, ägt och drivet av kvinnor, vars ständiga mål är att hylla och lyfta det feminina, starka och kvinnliga.

Klicka på bilden för att komma till butiken. 

I Galleri Thomassens shop finns ett kurerat urval av konst- och designobjekt. Här hittar du ett litet sortiment av Clara Fina örhängen.
Shopen finns i Galleriet på Götabergsgatan 32 i Göteborg.


Driver du en butik som borde sälja Clara Fina örhängen? Skicka ett mejl till [email protected] och beskriv sin verksamhet samt vilka örhängen ni är intresserade av att sälja!

Eller gå via Faire, där du kan se inköpspriser och skicka din beställningsförfrågan. 

Bli återförsäljare och beställ direkt via Faire